Negde tokom 2012. godine, francuska kuća je preimenovala Miss Dior Cherie parfeme (original Miss Dior Cherie lansiran je 2005) u Miss Dior (koji nemaju veze sa originalnim Miss Dior izdanjem iz 1947.).

Miris je kreiran za „elegantnu i vatrenu ženu koja je zaljubljena“ a sam miris je okarakterisan trenutnim i očaravajućim šarmom. U gornjim notama su italijanska mandarina, u srcu je arapski jasmin i ruža dok je baza indonežanski pačuli i mošus.

Promo lice ovog parfema već dugi niz godina je jednako nežna i šarmantna Natalie Portman koja je nekoliko puta do sada potvrdila svoj status Miss Dior dame koja pleni pažnju neodoljivom lepotom.

Poslednja video avantura je Natalie odvela u regiju Grasse gde cvetaju najlepše i najmirisnije majske ruže koje čine bazu ovog parfema. Natalie je na ovom putovanju mirisa pratio François Demachy, Diorov glavni majstor za parfeme.

Uz pomoć Françoisa lepa glumica je naučila kako da bere ruže koje predstavljaju bazu većine Dior parfema okružena netaknutom priridom Provanse i suncem i planimama.

Pogledajte u nastavku video:

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija