Pre predsedničke kampanje Donalda Trumpa, njegova supruga Melania Trump retko se pojavljivala na javnim događajima i nije davala intervjue medijima. Upravo zato njen profil u magazinu GQ izaziva veliki interes javnosti.

Magazin je dobio ekskluzivni intervju s Melanijom, a za potrebe priče razgovarali su s njenim prijateljima i poznanicima koji su dali prvi uvid u svakodnevicu nove prve dame SAD-a. Posebno je zanimljiv deo u kojem opisuju njen fitnes i bjuti režim i 3 tajne dobrog izgleda o kojima se do tada ništa nije znalo.

1. Hodanje s tegovima za zglobove

Ovi tegovi koji mogu da se rasporede po celom telu klasično hodanje pretvaraju u kvalitetnu fizičku aktivnost i omogućuje istovremeno jačanje i oblikovanje mišića.

2. Sedam voćki dnevno

Nije tajna da je voće važan deo jelovnika svake dijete i bez njega nema dobrog zdravlja, a Melania ga konzumira svaki dan.

3. Hidratacija kože

Ovaj neizbežan deo nege većine žena je bitan i prvoj dami SAD-a.

U ovom intervjuu Melania se osvrnula na glasine o podvrgavanju plastičnoj hirurgiji i povećanju grudi te iskoristila priliku da ih opovrgne.

"Nisam pravila nikakve promene. Mnogo ljudi govori da sam imala različite zahvate na licu. Nisam radila ništa. Živim zdrav život, brinem o svojoj koži i telu. Protivim se botoksu, injekcijama. Mislim da to šteti vašem licu, nervima. Ovo sam ja. Stariću dostojanstveno, poput svoje majke", izjavila je.

Ok. U tajne i možemo da poverujemo, ali nekako nam je teško da poverujemo da nije radila ništa na svom telu. Pošto prvenstveno nismo slepi, ako nas razumete. Pogotovo ako se setimo famoznog nude editorijala iz GQ, od pre 17 godina u kome je tadašnja devojka Donalda Trumpa pozirala u avionu. Mali podsetnik vas čeka OVDE.

izvor: Zadovoljna.hr / Elle.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/