Britanski glumac Kit Harington ima bukvalno sve -  ulogu u hit HBO seriji, prelepu devojku, GQ naslovnicu i killer frizuru. Jedino što mu je nedostajalo je modna kampanja koja će zacementirati njegov status superstara.

Pa, od danas zvanično je: Harington ima sve!

Naime, Kit je imenovan novim licem Dolce i Gabbane za njihov parfem The One for Men, čija promocija je najavljena za septembar ove godine. Mladi glumac se tako pridružio listi najpoznatijih glumaca koji su bili zvezde određenih parfema - Jared Leto (Gucci Guilty), Chris Pine (Armani Code), Johnny Depp (Dior Sauvage), i ko bi mogao da zaboravi Brada Pitta, za Chanel Bleu.

Haringtonu ovo ipak nije prva modna kampanja. Setimo se samo kako nas je zavodio u Jimmy Choo kampanji za parfem MAN. 

"Kit Harington je savršen DG muškarac - mlad, neverovatno šarmantan, harizmatičan, zanimljiv, autentičan," izjavili su Domenico i Stefano.

Harington nasleđuje starijeg kolegu, glumca Matthew McConaugheya koji je za vreme ambasadrostva za brend osvojio svog prvog Oskara. Slučajnost ili ne, Kit razmisli malo o narednim ulogama, možda se upravo među njima krije i tvoj trijumf na Oskarima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/