Halle Berry možda ima 51 godinu (znamoo, i nama je teško da poverujemo u to!) ali ova američka glumica izgleda F A N T A S T I Č N O. To se ne odnosi samo na njenu zategnutu, vitku liniju već i na kompletan beauty look. Njena koža je savršena, bora skoro da nema. 

Za to je zaslužna sigurna njena pozitivna energija i karakter jer Halle retko kad vidimo neraspoloženu, bilo da je u nekom showu na gostovanju ili na večeri sa prijateljima.

Da je neko ko voli da eksperimentiše u domenu kose, Halle je nekoliko puta do sada demonstrirala. Nosila je ekstremno kratak pixie, zatim sitne afro lokne, paž, stepenasti bob i pramenove u boji meda. Sad je red došao na malo drastičniju promenu. Onu koju niko nije očekivao! 

Naime, tamnoputa glumica je svoju kosu ispravila, ofarbala u tamnobraon, skoro pa u crnu boju a onda izvukla tanke ali primetne ljubičaste pramenove. Jedan moderan obrt koji joj stoji odlično. Glumica tek sada izgleda mlađe, sveže i urbano!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/