Ako neka dama iz sveta sedme umetnosti već neko vreme asocira na slavne filmske dive poput Ave Gardner, Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe, Joan Crawford, to je onda Blake Lively. Ali ona Blake posle Serene i Gossip girl serije, ona Blake koja se udala za Ryana Reynolda i pokorila Kanski festival jedne godine izgledajući kao devojka od milion dolara.

Ta prefinjenost i otmenost kao da je sada zaokružena, kompletirana jer falio je taj final touch, momenat koji će ispratiti njene rasne obline, raskošnu lepotu, stav i stil. Ispostavilo se da je falila samo TA frizura. Ta kosa koja će njen seksepil podići na jedan otmen, lady-way način.

Naime, nakon prilično dugog negovanja duge kose koja je postala njen zaštitni znak, Blake je odlučila da u stilu starih holivudskih diva skrati kosu i ostavi je u srednjoj dužini, idealnoj za rep, punđe i krupne lokne. Ova mala promena, učinila je ogromnu razliku. Ovaj look je premijerno predstavila na novinarskoj premijeri svog poslednjeg filma All I see is you

Blake sada izgleda svežije, lepše, više šik i otmeno nego ranije. 

Kompletno utisku doprinela je efektan crveni ruž, ali i sjajna, couture bela haljina Ralpha i Russoa koju krasi strukiran gornji deo sa cvetnim karnerima u predelu struka, midi dužine, čija suknja je poludrapirana sa šlicem.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/