71. Kanski festival startovao je prošle sedmice i dok se polako zahuktava i bliži proglašenju pobednika, defile poznatih ličnosti na crvenom tepihu i njihovih fantastičnih izdanja se nastavlja iz dana u dan. 

Koliko god bili oduševljeni luksuznim i glamuroznim kreacijama koje ponesu filmske zvezde, toliko nas posebno interesuje najbitnije sporedne stvari na svetu - šminka i kosa! 

U domenu lepote, za samo par dana istakla se francuska femme fatale, prelepa Marion Cotillard. Za razliku od mnogih glumica, na crvenom tepihu ona nema proveren metod ulepšavanja nego zavisno od pojavljivanja do pojavljivanja eksperimetniše i po proceni i stranih medija, veoma je uspešna u tome. 

Dok su druge dame mahom ponavljale svoj beauty look, menjajući samo kreacije i nakit, Marion je u svakom pojavljivanju bila drugačija. Tako smo je videli kako nosi zalizanu, silk kosu u paru sa crvenim karminom, da bi sutradan odbacila taj kultni red lips look i prigrlila nude nijanse sa isfeniranom kosom u blage talase.  

Na sledećoj strani pogledajte najlepša beauty izdanja Marion Cotillard iz Kana: 

PageBreak

# Ombre + nude makeup 

Lagani paž je dobio skroz opušteniju notu, naravno ne zbog zbog "dramatičnog" ombrea, već i zbog nežne šminke, svetlo ružičastih nijansi. Glumica se opredelila za blagi kontrast između plave kose i senke i rumenila u roze boji i tako maksimalno istakla frizuru i šminku u isto vreme. 

# Ajlajner, crveni ruž i slik hair

Klasika starog Holivuda u domenu ulepšavanja pod obavezno podrazumeva crveni karmin i ajlajner, ali Cotillard ne bira stilizovanu kosu sa krupnim loknama, već se opredeljuje za moderni, zalizani look. 

# Messy hair i akcenat na očima

Razdeljenu kosu, zavezala je na messy tehnikom na obe strane, a dopunila je svoj beauty stajling alajnerom i karminom u boji mesa.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/