Harizmatična, uvek vesela i duhovita Emma Stone u poslednje vreme počela je da eksperimentiše u domenima lepote i kose i moramo priznati, veoma uspešno - Jesenja hairstyle + makeup inspiracija: Emma Stone demonstrirala kako se nosi zelena senka i cveće u kosi.

Na nedavnoj premijeri filma The Favourite odražnoj u Londonu, crvenokosa lepotica izabrala je jednostavnu i elegantnu metalik haljinu, ali naš fokus su ipak bili radovi make-up umetnice Rachel Goodwin i frizerke Mare Roszak. 

Rachel je maksimalno istakla Emmine oči, zahvaljujući sedefastim senkama u beloj boji i naglašenim trepavicama.

Rumenilo u nežno ružičastoj boji je naglasilo jagodice, dok je bordo karminom stavljem pečat na veoma efektan look: 

"Vreme Škorpije, traži uvek malo drame", šminkerka je objasnila ispod fotografije. 

Formula sedefasta senka+rozikasto rumenilo+karmin intezivno crvene boje, može da bude pravi izazov i smatramo da je baš sada vreme da ga prihvatimo i ugledamo se na ovu lepoticu. 

Fenomenalni hairstyle nije zaostajao za inspirativnim šminkanjem i podrazumevao je duži bob, blago talasast i svakako da diskretni metalni rajf sa stilizovanim cvetićima je pun pogodak posebno za svečane prilike.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/