Jesenja sezona i pad temperature skoro da su po difoltu instant poziv da se ušuškamo u svoje tople i cozy domove te prigrlimo izgovore #coldweather i ne odemo na zakazanu frizuru ili kozmetički tretman. Takav je neki mood - teško nam je da se pokrenemo, doteramo ili napravimo neku drastičnu izmenu u svom izgledu.

Da je jesen ipak idealno vreme da se odlučimo na malo odvažnije promene u našem imidžu pokazala je simpatična britanska glumica Sienna Miller koja je u Njujorku predstavila svoju novu boju kose.

Prelazom iz tabora plavuša u red svetlih brineta Sienna nije samo dokazala kako je i jesenja sezona, a ne samo spring / summer - sezona za eksperimentisanje, već i da se brinete zabavaljaju takođe, odbacivši blonde look po kome je toliki niz godina bila prepoznatljiva.

36-godišnja glumica je svoje nove zlatne uvojke sa kestenjastim podtonom i temenom koji se polako u pramenovima "preliva" u nekoliko svetlijih, elegantnih nijansi pojačala dodatno sa vatrenocrvenim karminom i rumenilom na obrazima.

"Mislim da je bilo krajnje vreme da svoju plavu boju osvežim i promenim. Osim što sam želela promenu, takođe sam želela da regenešišem kosu i oporavim je od preteranog izlaganja suncu te suvoće i učestalog kidanja."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/