Kelsey Merritt prva je Filipinka koja je hodala pistom za kuću Victoria's Secret.

Mlada manekenka izuzetno se ponosi se tom činjenicom, istučući u prvi plan svoju rodoljubivost. Uspeh joj mnogo znači jer je učestvovanje u grandioznom show-u uspeh i njene zemlje, za koju tvrdi da je oduvek želela da ima svog predstavnika na reviji najpoznatijeg proizvođača donjeg veša.

Ovom prilikom, Kelsey je odlučila da podeli sa auditorijumom kako se pripremila za rigorozni kasting iz dva dela koji je, sada već evidentno, prošla.

Jačanje trbušnjaka i popravljanje tehnike u boksu pripadaju pripremi tela, a Merritova se postarala i za to da njena prirodna lepota lica zasija punim sjajem.

Kako?

22-godišnjakinja ima stav: "Želela sam da pokažem svoje najbolje kvalitete, a ne da ih prekrijem."

Za početak, oslušnite svoju kožu.

Prvi korak je hidratacija miksturom koja u sebi sadrži SPF. Ne zaboravite na vrat, Kelsey u ove svrhe koristi kokosovo ulje koje stavlja i na ruke.

Kada je reć o nezi kose, Merrittova nastavlja da se vodi prirodnim proizvodima i to onim koje lično uzgaja. Na vlasi nanosi sok aloe vere, a kada pogledamo u njene bujne talase, obećavamo da ćemo početi sa istim tretmanom.

Sledeći na redu je piling usana koji radi vlažnim peškirom i odmah iza toga ih hrani balzamom za usne sa efektom sjaja. Supermodel uzima tečnu podlogu za lice koja je nijansu tamnija od njenog tena. "Volim da izgledam preplanulo", izgovara dok blenda puder vodeći računa da ne prekrije pegice.

Kompletnu beauty rutinu pogledajte u video snimku koji vam donosimo u nastavku:

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/