U pitanju je tretman "microbladinga", kojim se obrve iscrtavaju postupkom sličnom tetoviranju, piše Stil.

"Bilo mi je dosta toga da nemam obrve jer su tako svetle. Jedna moja drugarica išla je na microblading i kad sam videla kako to dobro izgleda otišla sam i ja. Izuzetno su ukusno urađene, nisu prenaglašene, a to je poprilično promenilo izgled mog lica. Sada kada se probudim ujutro, čak i ako nemam šminku, barem imam obrve", rekla je Hellen kroz smeh.

Tvrdi da zbog ovakvih obrva sada izgleda mlađe jer su obrve tamnije i daju poseban izraz njenom licu.

U pitanju je japanska metoda iscrtavanja uz pomoć koje dobijate potpuno prirodan izgled obrva, bez razlivanja i menjanja boj, za razliku od tetoviranja obrva.

Takođe, pigmenti koji se koristi prilikom japanskog iscrtavanja obrva su mineralne boje u svim nijansama pepeljaste i braon, koje su hipoalergene i u potpunosti bezbedne. 

Microblading obrve su nešto poput trajne šminke koja daje efekat konstantno lepog, prirodnog make up-a. Radi se uz pomoć specijalnih, malih oštrica - nožića (blades) kojim se pigment plitko unosi pod kožu u vidu dlačica iscrtanih u pravcu prirodnog rasta obrva.

Iscrtavanjem dlačica na ovaj način vrši se popunjavanje prirodnih obrva odnosno uklanjanje nedostataka kao što su nedovoljna gustina i veličina, asimetrija, kao i druge nepravilnosti obrva.

Izvor:Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/