Dugoiščekivani italijanski make-up brend KIKO Milano, kojeg obožavaju milioni žena širom sveta, influenseri sa društvenih mreža i šminkeri, napokon stiže na srpsko tržište.

Prva prodavnica otvoriće se u četvrtak, 26. novembra u Ušće šoping centru u Beogradu.

Bilo da želite da istražite novi beauty svet, da izaberete savršeni proizvod koji možete da nosite ispod zaštitne maske ili da pronađete inspiraciju za novi Instagram look, talentovani, profesionalno obučeni šminkeri otkriće vam najnovije trendove i pružiti nezaboravno KIKO Milano iskustvo.

U novoj make-up oazi očekuje vas više od 2.000 proizvoda KIKO Milano – od nezaobilaznih klasika poput Passion Matte ruža, Unlimited Foundation SPF 15 podloge i Ultimate Pen ajlajnera do maskara sa revolucionarnom 3D elastomer četkicom i senki za oči u 65 zavodljivih nijansi.

U ponudi su i limitirane kolekcije po kojima je ovaj italijanski brend prepoznatljiv. Holiday Gems donosi selekciju proizvoda u nijansama zlatne, bronzane, kraljevsko plave i rubin crvene boje za magičnu prazničnu sezonu, dok kolekcija Wonder Woman odaje počast moćnoj lepoti i omogućava da prigrlite superheroinu u vama. Od 26. do 30. novembra, u okviru Black Friday akcije, očekuje vas 20% popusta na sve proizvode iz kolekcije Wonder Woman.

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, KIKO Milano stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnoj raznolikosti proizvoda, tekstura i boja, kao i pristupačnim cenama. Najveći deo asortimana proizvodi se u Italiji, spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici.

Drugo prodajno mesto KIKO Milano otvoriće se već 1. decembra u šoping centru Galerija Belgrade.

Zapratite Instagram profil @kikomilanoserbia i budite u toku sa svim novostima brenda koji slavi život u boji.