Kako bismo spremni dočekali sunčane prolećne i letnje dane (o kojima već sada uveliko maštamo) ovoga puta odlučujemo da se posvetimo beauty departmanu na vreme. Ništa nas u tome ne sprečava, jer vremena sada ipak imamo više, a pritom sa ovim uređajem uopšte ne moramo da odlazimo u kozmetički salon, niti da zakazujemo tretmane.

Borba sa upornim dlačicama, te glatka i svilenkasta koža, nešto su čega se setimo mahom u prolećnoj sezoni i pokajemo se što se ovom delu beauty departmana nismo posvetili kada smo imali više vremena, tokom zimskog perioda.

Zato sada odlučujemo da to promenimo i delujemo na vreme, te isprobamo aparat o kome se uveliko priča na našem tržištu.
U pitanju je Philips Lumea IPL za uklanjanje dlačica.

Ovo je do sada najsnažniji IPL uređaj za ukljanjanje dlačica koji dolazi od Philipsa.

Uređaj je jedinstven jer je posebno dizajniran za obline tela i najjednostavniji doživljaj kod kuće.

Zašto je zima idelan period za isprobavanje ovog uređaja? Zato što se prva četiri tretmana obavaljaju na svake dve nedelje, a nakon toga su vidljivi željeni rezultati.

Da bi se rezultati održali, postupak se ponavlja potom na svake četiri nedelje.

Nakon samo osam ponovljenih tretmana, možete biti bez dlačica bar šest meseci.

Ipak, važno je napomenuti da je prosečno smanjenje rasta dlačica na nogama: 78 odsto, nakon 12 tretmana, te da se uz praćenje rasporeda tretmana individualni rezultati mogu razlikovati.

Pored transparentnih podataka kompanije Philips - koja je godinama ime za garanciju, njihov uređaju ovom područuju biramo i iz razloga jer je razvijen u saradnji sa dermatolozima, ne bi li se garantovala bezbednost tretmana čak i na osetljivim područjima.

Može da se koristi bežično i sa kablom, radi maksimalne praktičnosti.

Vreme tretmana je samo 8,5 minuta za obe potkolenice.

Četiri zaobljena pametna dodatka prilagođavaju programe tretmana telu, licu, bikini zoni i pazusima.

Važno je znati i da li je ovaj uređaj pogodan za vas u odnosu na boju vaše dlake i kože:

Philips Lumea Prestige IPL aparat deluje efikasno, lako i sigurno na različitim tipovima dlačica i kože. Deluje na prirodno tamnoplave, smeđe i crne dlačice i nijansama kože od vrlo bele do tamnosmeđe. Što je veći kontrast između boje dlačica i boje kože, to je IPL efikasniji. Međutim, Philips IPL aparat ne može se koristiti za tretiranje belih/sivih, svetloplavih ili crvenih dlačica zbog niske koncentracije melanina, jer tretman neće biti efikasan. Takođe nije pogodan za pojedince sa vrlo tamnim tenom, jer koža sadrži preveliku koncentraciju melanina.