**Tokom ovog prelaza možete proveriti je li vaš proizvod veganski putem veganske ikone na zadnjoj strani proizvoda.

**Svi essence „clean beauty“ proizvodi sadrže veliku količinu prirodnih sastojaka i podržavaju proizvodnju održivog palminog ulja. Zato recite „Zbogom“: • PEG-ima • Mikroplastičnim česticama • Parabenima • Dodatno za lak za nokte: polimeri stirena, epoksidne smole, melamin, poliimidi, etil tosilamid, kamfor, trifenil fosfat

I recite „Zdravo“ na „clean beauty“ @essence. Na nekim proizvodima „clean beauty“ smo to mogli ostaviti i izbaciti još više sastojaka.

S essence ažuriranjem asortimana za sezonu jesen / zima 2021 postigli smo cilj: Ponosni smo što od sada svi naši novi proizvodi imaju samo veganske sastojke.

Naravno, svi essence proizvodi kao i do sada su cruelty-free.

Naravno, svi osnovni proizvodi kao i pre su bez okrutnosti.

Mnogi od naših novih proizvoda takođe ispunjavaju moto „prvo koža, druga šminka“. Fokus na čistu lepotu i hranljive sastojke proizvoda - osećaj proizvoda je tako dobar, osim toga, lepo izgledaju i hrane našu kožu vrednim sastojcima.

Rezultat: prirodno blistav ten koji pruža savršenu osnovu za prirodan izgled sa ukupnim sjajem.

HELLO, GOOD STUFF!!! asortimanu sa najmanje 90% prirodnih sastojaka pridružili su se Krema za lice CICA, maska za spavanje, serum za lice i biljni sprej za lice. Takođe potpuno novi: PRIME + STUDIO MULTI-ACTION + zaštitni prajmer - svakodnevni pratilac sa UV filterom i zaštitom od plavog svetla. Naši novi essence proizvodi za usne ne samo da izgledaju lepo, već i neguju usne bogatim sastojcima.

Snažne performanse - ovo se posebno odnosi na naše nove proizvode za oči: inovativna DOUBLE TROUBLE Hibrid 2u1 maskara sa svojom dvostrukom četkicom - elastomerom i čekinjama - trenutno stvara atraktivan izgled, dok Lash Princess Curl & Volume maskara daje trepavicama dodatan volumen i savršeno uvijanje koristeći četkicu u obliku kikirikija. Ovoga puta je poseban fokus na obrvama sa svestranim paketom za oblikovanje i negu.

4059729337115_essence DOUBLE TROUBLE MASCARA EXTRA BLACK_Image_Front View Closed_jpg
Essence 

A za one koji žele više: uzbudljivi tutorijali, cool video zapisi i zanimljive vesti iz essence sveta mogu se pronaći na kanalima društvenih mreža i web stranici www.essence.eu.

HELLO, GOOD STUFF! MILKY FACE hidratantni serum za lice

"Zlatno mleko" za vašu rutinu nege kože! Ljubitelji hrane odavno su upoznati sa napitkom od kurkume zahvaljujući njegovim pozitivnim svojstvima, ali super sastojak čini čuda i u nezi kože. Lagana tekstura mlečnog hidratantnog seruma za lice sa vodom od kurkume i ovsa brzo se upija i umiruje kožu. Da biste ujutru pojačali svežinu ili kao podlogu za šminku? Moguće je i jedno i drugo, jer je hidratantni serum svestrani pratilac za svakodnevnu upotrebu i sigurno će se savršeno uklopiti u bilo koju torbu zahvaljujući svojoj praktičnoj veličini.

96% prirodnih sastojaka

4059729303004_essence HELLO, GOOD STUFF! MILKY FACE MOISTURIZER_Image_Front View Closed_jpg
Essence 

HELLO, GOOD STUFF! CICA KREMA ZA LICE

Umirujuća i hidratantna dnevna krema koja dopunjuje vašu rutinu nege kože - samostalno ili kao podloga ispod pudera. Tekstura sadrži azijski ekstrakt centele - biljka je poznata i pod nazivom indijski pennivort, tigrova trava ili gotu kola, a popularna je u korejskoj nezi kože zbog svog umirujućeg efekta. Savršeno za ljubitelje lepote da se opuste kod kuće uz tretman K-Beauti. Krema je takođe bez alkohola, silikona i ulja.

99% prirodnih sastojaka

4059729338907_essence HELLO, GOOD STUFF! CICA FACE CREAM_Image_Front View Closed_jpg
Essence 

HELLO, GOOD STUFF! HYDRATE & PLUMP PRAJMER SERUM ZA LICE

Poboljšajte negu i hidrataciju kože: HELLO, GOOD STUFF! HYDRATE & PLUMP prajmer serum za lice podiže svakodnevnu negu kože na novi nivo sa fantastičnim sastojcima poput ekstrakta borovnice. Serum za lice sadrži hijaluronsku kiselinu i skvalan za vlaženje i negu kože - za ten koji izgleda mlado, razmaženo i blistavo.

95% prirodnih sastojaka

4059729338792_essence HELLO, GOOD STUFF! PRIMER SERUM HYDRATE & PLUMP_Image_Front View Closed_jpg
Essence 

HELLO, GOOD STUFF! DEPUFF SERUM ZA OČI

Pozdravite se s umornim očima! Hidratantna formula HELLO, GOOD STUFF! depuff seruma za oči sa hijaluronskom kiselinom, kofeinom, sokom od krastavca i veganskom zamenom kolagena podsticaj je za buđenje očiju umornog izgleda. Samo nanesite malo seruma ispod očiju za savršen svež izgled.

97% prirodnih sastojaka

4059729307552_essence HELLO, GOOD STUFF! DEPUFF EYE SERUM_Image_Front View Closed_jpg
Essence