Leto je u punom jeku, što znači da je idealno vreme da pustite maštu na volju kako kada su u pitanju odevne kombinacije, tako i kada je reč o manikiru.

Ove sezone prolazi sve, počev od nude tonova, preko minimalističkog dizajna, pa sve do odvažnih boja koje "vrište" leto. Granice ne postoje, a zavisno o vašem raspoloženju imate celi niz mogućnosti za isprobavanje. Ipak, kao i sa svim drugim, i u svetu manikira neke boje izdvoje se kao popularnije od drugih.

To se događa i ove godine, a mi smo u nastavku izdvojili nijanse lakova koje će u mesecima pred nama biti jako najtraženije.

1. Narandžasta

Narandžasto je nova crna, a ovog leta vlada potpuna dominacija ove tople boje koja pristaje gotovo svakom podtonu kože. Posebno dobro pristaje kada su nokti kratki i četvrtasti ili pak kada su dugi i bademasti.

2. Retro pink

Vrela ciklama kakva se nosila 70-ih ponovo se vratila na velika vrata.

3. Mlečno bela

Nekada je bila rezervisana samo za osnovu za french, međutim, od kako je Hailey Bieber ponela jednu od varijanti mlečnog manikira, it devojke su masovno prihvatile ovaj trend.

4. Hladna crvena

Crvena koja u sebi ima plavi podton jedan je od omiljenih boja za manikir ovog leta. 

5. Limeta zelena

Zelena boja je u globalu imala ogroman povratak ove godine, a boja limete je jedna od najtraženijih u salonima, pogotovo na kratkim noktima.

6. Pistaccio zelena

Još jedna nijansa zelene koja je među najtraženijim. Pistaccio je jedan do najomiljenijih nijansi upravo zbog suptilnosti i nenametljivosti kakvu ima njena lime prethodnica.

7. Boja lavande

Romantična ljubičasta veoma brzo je osvojila sve trendseterke.

8. Sedef pink

Još jedna nijansa kojoj je popularnost donela Hailey Bieber. Sedef pink je nijansa koju ćete obožavati ovog leta jer je prava "morska" boja.

9. Pool blue

"Pool blue" ili "bazen plava" je nijansa koja se lagano ali sigurno nametnula kao jedna od najtraženijih, a dobro pristaje i kratkim i dugim noktima. 

10. Baby French

Francuski manikir nikada ne izlazi iz mode, ali ove sezone posebno je tražen baby french, za koji su karakteristični kratki nokti i veoma tanka bela precizna linija.