Omiljeni jutarnji ritual?

Jutarnji sam tip i volim staru izreku da se po jutru dan poznaje. Zato mi jutra uvek počinju uz dozu maženja sina, muziku, miris omiljene kafe i uz zdrav, kalorijski jak doručak, najčešće avokado tost na sto jedan način.

Tvoj omiljeni beauty ritual?

Svakog dana jutro započinjem umivanjem lica Bioderma Sensibio gelom, zatim nanosim dnevnu kremu Clarins Multi Active Jour sa obaveznim SPF faktorom i za kraj - jedan osmeh za lepši početak dana.

Proizvod za kosu koji koristiš svaki dan?

Par kapi ricinusovog ili bademovog ulja, češće samo na krajeve kose, ponekad prođem lagano prstima i kroz celu dužinu jer imam suvu i prirodno kovrdžavu kosu, pa smatram da joj ova prirodna ulja daju potreban sjaj i osveženje.

A za negu kože?

Pošto sam trenutno u drugom stanju nezi kože posvećujem posebnu pažnju. Jutro je rezervisano za brzo upijajuću kremu, trenutno mi je omiljena Clarins Moisture Rich Body Lotion, dok za laku noć koristim jače i masnije, poput Šaljićevog melema protiv strija i Palmers Cocoa butter za zatezanje stomaka i protiv strija, prelepog mirisa i teksture.

s2431393-main-zoom.jpg
Clarins Paris 

Kako neguješ svoju kosu?

Redovno šišanje je obavezno, u kućnim uslovima nikad je ne sušim fenom, volim sama da pravim svoje prirodne maske i trudim se da koristim proizvode bez parabena i sulfata.

Šta bi bila tvoja beauty tajna?

Srećan i ispunjen privatni život. Mislim da ne postoji nijedna krema, tretman, zahvat, koji će ulepšati ženu više nego kad je istinski srećna i ispunjena iznutra. Iz godine u godinu shvatam da to nije samo fraza, nego osećam to na svojoj koži i zahvalna sam životu na tome. Stojim iza toga da je najlepša žena, srećna žena.

Omiljeni make-up proizvod?

Proizvod koji koristim već godinama i bez kojeg ne mogu da zamislim svoj ritual šminkanja je Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base.

Najdraži parfem?

Nisam tip osobe koji se veže za jedan određeni parfem. Volim da probam nove mirise i da ih istražujem u skladu sa godišnjim dobom i trenutnom emocijom koju nosim u sebi. Parfem koji bih izdvojila kao najdraži u poslednjih nekoliko godina sigurno je Carner Barselona - Latin lover.

LatinLover_50ml.jpg
Carner Barcelona 

Koji tretman je omiljen za tvoju kožu?

Volim svoju kožu. Verovatno dosta dugujem genetici. Mislim da je hidratacija sve i, naravno, to kako se hranimo i osećamo jer se sve reflektuje na njoj! Nedavno sam napunila trideset godina i do sada nisam imala potrebu da probam neke posebne tretmane sem klasičnih kozmetičkih za hidrataciju kože.

Bez kog proizvoda sigurno ne možeš?

Bez razmišljanja je to hidratantna krema za lice sa SPF faktorom! U mom slučaju je to Clarins Multi Active Jour SPF20. Veoma je prijatna i lagana što odgovara svim tipovima kože.

Najbolji beauty trik koji znaš?

Na kraju svakog šminkanja obožavam da raščešljam obrve gelom ili bez gela. Lice mi odmah izgleda urednije i zategnutije.

Kada se šminkaš, koji proizvodi su neizostavni?

U mom neseseru su to sigurno već pomenuta Bobbi Brown baza, Bourjois Healthy mix korektor, Lancome Le 8 Hypnose maskara, Kiko Festival glow baked bronzer i Modesty Mac ruž. Sa ovom kombinacijom osećam se sveže i što mi je najbitnije, nikad nemam osećaj težine na licu jer ne volim da stavljam pudere svakodnevno.

s2577484-main-zoom.jpg
Lancome