Čini se da je potraga za dobrim puderom neprekidan proces. Prvo su tu sezonske promene koje iziskuju drugačije formule, a zatim su tu i naše lične dileme po pitanju tona i tipa kože. 

Srećom, neke od najboljih podloga formulisane su da prevaziđu sve pomenute izazove, pruže besprekornu pokrivenost, a istovremenu daju prioritet zdravlju naše kože. Jedna takva nalazi se u kultnom LancômeTeint Idole puderu koji se od 1997. nalazi na beauty polici žena koje ne prave kompromise kada su u pitanju nega i lepota. Osim što obezbeđuje prirodni mat izgled, dugotrajno prekrivanje i hidrataciju bez neujednačenosti i osećaja težine na licu, ovaj puder postao je poznat i po konstantno poboljšanim i unapređenim formulama, koje idu u korak sa inovacijama, te ne čudi što je postao jedan od omiljenih pudera širom sveta.

Nakon 26 godina istraživanja od prvog Teint Idole pudera, unapređeni Teint Idole Ultra Wear patentiran je do 2033. godine na temelju 14 ispitivanja i 11 godina razvoja. Danas se izvanredna priča nastavlja jer Lancôme pomera granice novom i unapređenom Teint Idole Ultra Wear patentiranom formulom koja prevazilazi očekivanja i nastoji da omogući svakome da pronađe svoju savršenu nijansu.

Uz pomoć Airwear Technology™, Teint Idole Ultra Wear je tako lagan da ga ni ne osetite na licu. Tanak i prozračan, njegova formula dozvoljava koži da diše dok pruža prekrivanje prirodnog mat izgleda tokom 24 sata2.

Najnovija verzija Teint Idole Ultra Wear obogaćen je sa 81% seruma za negu kože, zaštitom protiv zagađenja iz vazduha urbanih sredina kao i zaštitnim faktorom SPF 35. S najboljim rezultatima do sada, nova formula je otporna na znoj i sadrži hijaluronsku kiselinu, moringu, vitamin E i prebiotične i probiotične za trajnu hidrataciju, štiti kožu od zagađenja iz vazduha i štiti kožnu barijeru.

Lan_Make_Teint-Idole-Ultra-Wear-Réno_23_US_BA_100W_1x1.jpg
Lancome 

Za sve tipove i potrebe kože - predstavljamo vam Teint Idole Ultra Wear

Još bolje formule nego pre, Teint Idole Ultra Wear pogodan je za razne potrebe kože: prikriva nesavršenosti, diskoloracije, tragove akni, crvenilo itd. Idealan za svakodnevno nanošenje, pruža povećanu otpornost vašoj koži, postiže prekrivnu moć koja izgleda prirodno, besprijekornog mat završetka te ultrasvježeg osjećaja koji je lagan, s nježnom formulom koja ne isušuje niti začepljuje pore.

Ispitana u svakodnevnom životu i pod ekstremnim uslovima, nova formula ostala je otporna na prenos i pojavu masnih tragova tokom sedmodnevnog ispitivanja, otporna na vlagu u testu sprovedenom u uslovima turskog kupatila (Turkish bath) na 30 žena i otporna na znoj u testu u sauni na 33 žene. Ispitana na sportskim treninzima na 196 žena, formula je ostala otporna na uslove koje vežbanje nosi, odnosno na znoj, toplinu i vlagu.

Teint Idole Ultra Wear sada se prilagođava potrebama vaše kože, od kože sklone aknama do masne, osetljive i suve kože upijajući i matirajući sebum i prikrivajući pore, ostajući pritom izuzetno lagan i svež.

Lan_Make_Teint-Idole-Ultra-Wear-Réno_23_US_BA_200N_1x1.jpg
Lancome 

Elegantna, uzvišena, održiva bočica

Povodom najlakšeg pudera Teint Idole Ultra Wear i Lancômeovih obaveza prema većoj održivosti, nova patentirana formula dolazi u elegantnoj bočici koja se može 100% reciklirati s 25% recikliranog stakla koji se nalazi unutar bočice.

lan_makl_tiu_tiureno23_filmextract_ airwearpack_inter_1_1.jpg
Lancome