Delikatan pre svega, J'adore Parfum d’eau otvorio je vrata novom načinu nošenja mirisa, sa svojom formulom voda-koža koja je udobna koliko i prirodna. Ovaj pristup je sada proširen sa „Les Adorables“ kolekcijom od tri mirisne kreacije za negu tela: krema za telo, svetlucavi gel za telo i potpuno novi svetlucavi piling za telo, koji ponovo otkrivaju J'adore ritual nege tela u duhu blagostanja i senzualnosti.

Novi svetlucavi piling za telo

Smela nova kreacija pojavljuje se u ovom raskošnom mirisnom ritualu nege tela. Obogaćena ekstraktom jasmina i prožeta česticama zlata od 24 karata, njegova tekstura se u kontaktu sa vodom pretvara u mlečnu tečnost koja nežno eksfolira kožu, pružajući joj udobnost i sjaj. Senzualan i suptilnog mirisa, ovaj novi piling je nezaobilazni korak pripreme za kremu za telo i svetlucavi gel za telo.

The New Body Cream

Obogaćena voskom jasmina i nektarom pamuka, krema za telo ima koristi od formule koja sadrži preko 90% sastojaka prirodnog porekla. Hrani i hidrira, njegova glatka, fina tekstura se lako upija i ostavlja kožu mekom i satenskom, suptilno namirisanu najsvežijim notama J'adore-a.

A22 F892 JADORE LES ADORABLES P02C GELEE OR-V03_L4_F39.jpg
dior 

Novi svetlucavi gel za telo

Očaravajući kao i uvek, svetlucavi gel za telo koji poboljšava kožu, prožet česticama zlata od 24 karata, sada je obogaćen ekstraktom jasmina i nudi formulu razvijenu sa više od 96% sastojaka prirodnog porekla. Sveža i lagana kada se nanese na dekolte ili ramena, njegova providna tekstura gela se odmah upija i pojačava kožu prelivajućim sjajem, za trajni zlatni sjaj.