Beograd je zasijao punim sjajem kada je NYX Professional Makeup, brend koji obožavaju milioni širom sveta, proslavio svoj 25. rođendan u srcu grada. Eksplozija boja, sjaja, muzike i dobre energije obeležila je ovaj nezaboravan događaj koji je okupio ljubitelje šminke, influensere, poznate ličnosti i sve one koji su želeli da budu deo ove čarobne proslave.

Priča o NYX-u je priča o hrabrosti, viziji i upornosti jedne žene koja je usudila da sanja veliki san.

Pre četvrt veka, mlada Korejka Toni Ko, sa samo 25 godina, odlučila je da stvori kvalitetnu šminku dostupnu svima. Verujući da lepota ne poznaje granice, Toni je, uz podršku svoje majke, izgradila impresivno carstvo lepote koje danas osvaja srca širom sveta.

Beogradska proslava 25. rođendana bila je omaž toj viziji - slavlje kreativnosti, individualnosti i beskrajnih mogućnosti koje šminka pruža. U prelepom ambijentu Dedinja, 17. jula okupio se veliki broj ljubitelja brenda, željnih da proslave sa NYX Professional Makeup porodicom. Atmosferu su usijavali zarazni ritmovi DJ Sare, dok je energični nastup Alex Elektre izazvao ovacije prisutnih.

IMG_5549.jpg
Promo 

NYX Makeup - 25 Birthday - 430.jpg
Promo 

Događaj je bio prava poslastica za sve čula: od impresivnih makeover stanica gde su profesionalni šminkeri otkrivali trikove za kreiranje najnovijih trendova, preko brojnih interaktivnih punktova i iznenađenja, do mogućnosti da se isprobaju i omiljeni NYX Professional Makeup.

Proslava 25. rođendana NYX Professional Makeup-a u Beogradu bila je mnogo više od obične žurke - bila je to potvrda moći lepote da inspiriše, povezuje i slavi individualnost.

NYX Makeup - 25 Birthday - 359.jpg
Promo