Mnoge devojke danas, iako su na svojoj idealnoj (tzv. manekenskoj) težini pate od manjka samopouzdanja. Sve je više kozmetičkih proizvoda koje će učiniti našu kožu savršenom, naše obrve savršenima... Tu je milion i jedna krema za celulit, bezbroj proizvoda za jačanje korena i krajeva kose, volumen, sjaj, održavanje boje kose...

Pa, ipak, nemali je broj devojaka koje, i pored svoje prirodne lepote i pored sve te nege, nisu zadovoljne svojim izgledom. Tome doprinosi činjenica da se broj odeće koji realno nosimo sve ređe poklapa s brojevima na minijaturnoj odeći koju pokušavamo da obučemo, ali i hiljade prelepih modela koji nam se svakodnevno smeše s televizijskih reklama, kataloga za donji veš i bilborda.

I one kao da nam govore:“Nikada nećeš biti kao ja“.

Jer samo se to, zahvaljujući standardima koju modna industrija postavlja, danas smatra jedinom mogućom lepotom.

Ipak, poznate lepotice, kao nedavno Doutzen Kroes, često ističu da njihov izgled koji se može uočiti na profesionalno snimljenim fotografijama nije realna slika.

Pogledajte ovaj kratak snimak u kom se otkriva kako se postiže izgled za naslovnicu i, za samo jedan minut, podsetite se kako izgleda prirodna na lepota.