Zvezda filma "Blue Jasmine",  stalno trči sa seta na set, i svesna je da uvek u sklopu šminke na filmu, svoju kožu izlaže različitim preparatima, ali se trudi da uz sebe stalno ima proverene kreme i kozmetičke preparate za umivanje i čišćenje lica.

Kada su je pitali za poslednji beauty savet, glumica je izjavila: "Pronađite dobar multivitamin, ali nemojte da odustanete ili delimično da vodite računa o svojoj koži, budete uporni. Posao glumice je takav da se stalno susrećem s nekoliko različitih proizvoda za kožu, ali jedno je kada su to preparati za lepotu, a drugo kada su za negu kože."

Lepa glumica je dodala da joj se upornost isplatila, jer nekada može jedan dan da preskoči korišćenje bazičnih preparata, kada je u nekoj gužvi.

"Od velikih make-up umetnika, naučila sam da je taj osnovni sloj koji nanesemo najbitniji za dalje, odnosno da mora da bude kvalitetan i postojan i da sve posle što nanosimo mora da odgovara osnovnoj podlozi."

44-godišnja glumica je veliki fan japanske kozmetičke kuće SK-II, posebno kreme s tri faktora, koja hidrira i čini sjajnom njenu kožu.