Ako biste želeli da od stručnog lica saznate šta prija vašoj koži i na koji način treba negovati kožu kako biste postigli najbolje rezultate, savetujemo da posetite

Eucerin promocije u Eucerin Partner apotekama. Na promocijama možete, zahvaljujući savetu stručnjaka, da saznate sve o Eucerin preparatima, odredite tip kože i dobijete besplatne uzorke koji će vam omogućiti da testirate preporučene preparate pre nego što se odlučite za kupovinu. Sve što je potrebno je da uočite znak Eucerin PARTNER APOTEKA i da se raspitate o datumu naredne Eucerin promocije.

Eucerin pogodnosti koje će prijati vašoj koži

Ne propustite izuzetnu priliku da, uz stručni savet farmaceuta, kupovinom preparata u vrednosti od preko 1.000 dinara, dobijete još jedan kvalitetan preparat na poklon. Na poklon ćete dobiti preparat kojim ćete kompletirati režim nege i postići maksimalne rezultate. Takođe, ovo je sjajna prilika da obradujete drage osobe i obezbedite vredan praznični poklon na vreme. Evo nekih ideja:

# Kupovinom preparata za negu lica na poklon dobijate: DermatoCLEAN mleko za čišćenje lica, DermatoCLEAN matirajući gel za čišćenje lica ili  DermatoCLEAN 3u1 micelarni fluid.

# Kupovinom preparata za suvu ili osetljivu kožu na poklon dobijate: pH5 Losion za telo ili Kremu za ruke sa 5% uree.

# Kupovinom preparata za čišćenje ili negu masne kože na poklon dobijate: DermoPURIFYER noćnu kremu ili DermoPURIFYER piling gel za čišćenje.

# Kupovinom preparata iz linije za muškarce na poklon dobijate Silver penu ili gel za brijanje.

# Kupovinom bilo koje dnevne i noćne kreme na poklon dobijate antirid:  Hyaluron-Filler Antirid ili Volume Filler Antirid.

Da li vi kupujete pametno? Gde kupujete preparate za negu kože?

Kompanija Beiersdorf i brend Eucerin, u narednih pet dana, na dnevnom nivou, nagradiće po jednu čitateljku koja detaljno obrazloži gde i zašto baš tamo kupuje preparate za negu kože.

Paket poklon proizvoda sadrži: MICELARI GEL 3 u 1 i REPAIR HAND CREME sa 5% Uree.

Šaljite nam svoje odgovore na elleonline@adriamedia.rs uz navedene lične podatke i broj telefona, od ponedeljka 2. decembra, do petka 6. decebra . Spisak dobitnika biće objavljen u ponedeljak 9. decembra.