Nova linija (INK)REDIBLE COLORS dolazi u dve čarobne nijanse sa dugotrajnim pigmentom.

Ove jedinstvene negujuće formulacije s dugotrajnom postojanom bojom savršeni su dodatak make-upu!

ROSAL Lip Balm MORNING ROSE sa ružičastim pigmentom ostavlja dugotrajan, zavodljiv trag na usnama.  ROSAL Lip Balm MORNING ROSE  za ljupke ružičaste usne u svakom trenutku.

Ljubičasti pigment ROSAL Lip Balm VIOLET TOUCH-a ostavlja dugotrajan, zavodljiv trag na usnama, ROSAL Lip Balm VIOLET TOUCH za neodoljive i privlačne usne.

Bogata prirodna ulja koja obasipaju nove ROSAL Lip Balmove daju usnama blistavu mekoću i negovan izgled. ROSAL Lip Balm MORNING ROSE sa ekstraktom nara, a VIOLET TOUCH obogaćen uljem koštica grožđa neguju usne, dajući im potrebnu mekoću i vlažnost. Mirisan Shea butter hrani suvu kožu usana, a kombinacija vitamina A i E štite je od ponovnog isušivanja. Bez parabena, konzervansa i mineralnih ulja.

Pop zvezda Sara Jovanović nametnula se kao idealan izbor za ambasadorku Rosala, brenda koji je okrenut mladim devojkama. Sara se brzo izdvojila svojim neverovatnim talentom  i stavom i brzo postala miljenica svih generacija, a pravi uzor za devojčice.

Osim fantastičnog glasa, Sarin zaštitni znak su njene usne i strast prema šminkanju. Od sada, Sara usne neguje i ulepšava Rosal Lip Balmovima. Kaže da su joj omiljeni Morning Rose i Violet Touch, ali da ima celu kolekciju balmova za svakodnevnu negu i da ih menja u zavisnosti od efekta koji želi da postigne.