Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristen Stewart zavodi u novoj reklami obavijena mirisom Balenciage

Prolećne kampanje su u cvatu, pa tako i nova Balenciagina kampanja za parfem Florabotanica čija je zvezda mlada Kristen Stewart.

 Izvor: Foto: Balenciaga

Da je za efektan poster dovoljno da imate atraktivno, poznato lice i zanimljivu grafičku priču dokazuje prolećna kampanja Balenciaginog parfema Florabotanica koji je u znaku egzotičnog, divljeg cveća u čije je „odelo“ obučena mlada glumica.

S pogledom koji je već sada postao njen zaštitni znak, Kristen pozira okrenuta leđima koja krasi cvetna puzavica.  

Kristin koja je na jesen dobila još jedan fashion angažman kada ju je Karl proglasio zaštitnim Chanel licem za proleće 2014, je do sada bila u svim Rosabotanica kampanjama, a nedavno je osvanula i u video snimku koji prikazuje ekipu iza snimanja pomenute prolećne kampanje.

"Sviđa mi se napredak koji smo sa ovim parfemom ostvarili. Prva kampanja je bila jednostavna, clean i minimalistična, dok je ova wild i daleko izazovnija,“ izjavila je glumica koja nas svojom prirodnom lepotom zavodi ispred objektiva.  

"Ono što mi se posebno sviđa je činjenica da sam to ja, a ne neka druga osoba i da sve pored svih tih ilustracija izgleda prirodno, spontano. Ukoliko osetim da forsiram sebe na nekom snimanju, onda znam da u toj kampanji, editorijalu, nema zabave.“

Provokativna brineta je opisala miris kao vrlo jak ali opet mladolik. Zavirite u video:

Prolećne kampanje su u cvatu, pa tako i nova Balenciagina kampanja za parfem Florabotanica čija je zvezda mlada Kristen Stewart.
Izvor: Youtube

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity