Nisu oni u Armaniju ludi. Nope! Na adresu poznatog italijanskog brenda već sada stižu pohvale na konto njihove odluke da Chris Pine bude glavna zvezda prolećne kampanje najprodavanijeg Armani parfema Armani Code.

Fotografija kojom je najavljena kampanja prikazuje poznatog glumca kako pozira sa "that“ pogledom, stilizovan u belu košulju i crnu kravatu, blago nakrivljene glave.  

"Chris je savršen izbor jer poseduje sve ono što je predstavlja Armani brend: snažnu harizmu i prirodnu, casual eleganciju.  Nesumnjivo i njegov veliki glumački talenat kao i prava doza drske ironije na setu doprineli su da njegov magnetski šarm bude savršen izbor za promociju našeg parfema,“ stoji u saopštenju italijanskog brenda.

Ovom saradnjom Chris nastavlja stopama slavnih sportista koji su pre njega bili zaštitna lica parfema kao što su David Beckham, Rafael Nadal i Christiano Ronaldo.

33-godišnjeg glumca je za potrebe snimanja stilizovao poznati holivudski duo stilista, Wendy i Nicole Ferreira koji su do sada sarađivali sa imenima kao što su Channing Tatum i Josh Hutcherson.