NEOPHODNI SU VAM REGENERACIJA I REJUVENACIJA KOŽE? Ovi laseri uklanjaju bore, pore, akne, ožiljke i neželjene dlačice

Ovo su najbolji laserski tretmani za podmlađivanje kože, uklanjanje ožiljaka i drugih nepravilnosti.

Medisimo

Candela je svetski lider u proizvodnji lasera, a naša ordinacija ponosno predstavlja najmoćnije predstavnike poslednje generacije, eTwo i Nordlys.

Jedinstvenu kombinaciju laserske rejuvenacije i sveobuhvatne regeneracije vam pruža eTwo laser. Sublime platforma predstavlja kombinaciju infracrvenog svetla i bipolarnih radiofrekventnih talasa koji intenzivno deluju na sintezu kolagena i elastina, dok Sublative platforma omogućava najprecizniju moguću termalnu abraziju sa minimalnim površinskim i kontrolisanim mikrooštećenjima kože putem radiotalasnih mikroelektroda u cilju opšte regeneracije površinskih i dubljih slojeva kože. Ukoliko vam smetaju vidljivi znaci starenja kao što su bore, nepavilnosti na koži, gubitak tonusa lica, podbratka i dekoltea, hiperpigmentacije, proširene pore, postoperativni i ožiljci od akni, strije, a želite da ih uklonite na prirodan i efikasan način, Candela eTwo idealno je rešenje za vas.

Medisimo 

Nordlys laser je model najnovije generacije. Karakteriše ga izuzetna efikasnost uz mali broj ponavljanja tretmana. Nordlys sistem obuhvata uskopojasnu tehnologiju definisanu patentiranim dvostrukim filterima i pulsevima kraćim od milisekunde za izvanredne rezultate uklanjanja neželjenih dlačica, vaskularnih lezija (telangiektazija i flebektazija), hiperpigmentacija, rozacee, akni, Poikiloderme Civatte, Port Wine Stain i naravno za tretmane fotopodmlađivanja. Poseduje odobrenje od fda i ce, savršena tehnologija koja je pogodna za dermatološku i estetsku medicine.

Ono što je zajedničko za oba lasera:

  • pogodni su za sve tipove kože
  • bezbednost i efikasnost tretmana zagarantovana
  • anestezija nije potrebna
  • vreme trajanja procedure je od 15 do 30 minuta
  • kratak vremenski period oporavka

Naš stručni tim vas očekuje Medisimo Clinic, Senjačka 21, Beograd, 011 4039 677, 063 394 076 info@medisimoclinic.rs.

Medisimo