OVA KOLEKCIJA ZA NEGU TELA MIRIŠE NA JEDAN OD NAJLEPŠIH PARFEMA SVIH VREMENA: Novi J’adore proizvodi će vas oduševiti

Krema za telo, svetlucavi gel za telo i novi svetlucavi piling za telo, samo su neki od novih Dior proizvoda koji će vas ostaviti bez teksta.

dior

Delikatan pre svega, J'adore Parfum d’eau otvorio je vrata novom načinu nošenja mirisa, sa svojom formulom voda-koža koja je udobna koliko i prirodna. Ovaj pristup je sada proširen sa „Les Adorables“ kolekcijom od tri mirisne kreacije za negu tela: krema za telo, svetlucavi gel za telo i potpuno novi svetlucavi piling za telo, koji ponovo otkrivaju J'adore ritual nege tela u duhu blagostanja i senzualnosti.

Novi svetlucavi piling za telo

Smela nova kreacija pojavljuje se u ovom raskošnom mirisnom ritualu nege tela. Obogaćena ekstraktom jasmina i prožeta česticama zlata od 24 karata, njegova tekstura se u kontaktu sa vodom pretvara u mlečnu tečnost koja nežno eksfolira kožu, pružajući joj udobnost i sjaj. Senzualan i suptilnog mirisa, ovaj novi piling je nezaobilazni korak pripreme za kremu za telo i svetlucavi gel za telo.

The New Body Cream

Obogaćena voskom jasmina i nektarom pamuka, krema za telo ima koristi od formule koja sadrži preko 90% sastojaka prirodnog porekla. Hrani i hidrira, njegova glatka, fina tekstura se lako upija i ostavlja kožu mekom i satenskom, suptilno namirisanu najsvežijim notama J'adore-a.

dior 

Novi svetlucavi gel za telo

Očaravajući kao i uvek, svetlucavi gel za telo koji poboljšava kožu, prožet česticama zlata od 24 karata, sada je obogaćen ekstraktom jasmina i nudi formulu razvijenu sa više od 96% sastojaka prirodnog porekla. Sveža i lagana kada se nanese na dekolte ili ramena, njegova providna tekstura gela se odmah upija i pojačava kožu prelivajućim sjajem, za trajni zlatni sjaj.