PRETPLATITE SE NA ELLE SRBIJA MAGAZIN I NA POKLON DOBIJATE SMOOTH BOUNCE KREMU: Ne propustite ponudu do 10. aprila

Ako želite da vam magazin Elle svakog meseca stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD.

Elle

ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti Smooth Bounce kremu. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

Smooth Bounce

Smooth bounce je krema bogate teksture koja oporavlja hidrolipidnu barijeru, smanjuje transepidermalni gubitak vode i oporavlja kožu od spoljašnjih svakodnevnih stresora. Namenjena je suvoj, dehidiranoj i gruboj koži, ali takođe i onoj sklonoj aknama, te koži sa prvim znakovima starenja. U svom sastavu sadrži kompleks minerala, kompleks vitamina B, ekstrakt Centella asiatice, skvalan, pantenol i alantoin, čiji je cilj vraćanje energije koži na ćelijskom nivou, njen oporavak i hidratacija.

Ideja za Key Molecule brend nastala je iz želje da se koži pruži vrhunska nega preparatima proizvedenim od pažljivo biranih sastojaka i sirovina visokog kvaliteta te dokazane efikasnosti. Iza ove ideje stoji tim posvećenih farmaceuta koji svoje iskustvo i znanje iz oblasti kozmetologije koriste kako bi formulisali preparate koji će vašoj koži pružiti negu kakva joj je potrebna.

Minimalističke formulacije jesu osnov svakog našeg preparata i u njima ima mesta samo za one sastojke koji pomažu koži da bude zdrava i koji će omogućiti ključnim principima da se povežu, budu stabilni i bezbedni za upotrebu.

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs ili popuniti obrazac za pretplatu na sajtu www.adriamedia.rs.

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.

Izvor: ELLE/ N.K.