Još je Šekspir rekao da je prijatelj onaj koji te poznaje onakvog kakav zaista jesi, onaj koji shvata šta si prošao, prihvata šta si postao i uvek ti dopušta da rasteš! Njegove reči su i danas tačne kao i kada ih je podelio sa nama.

Recept za žensko prijateljstvo veoma je jednostavan, ali i delikatan. To je onaj odnos koji nosi težinu i istinu stotinu izgovorenih reči a zagrljaj ima lekovitu snagu! Pričamo o najboljoj prijateljici, čija tiha i bezrezervna podrška i poverenje slave moć večne ljubavi! A zašto delikatan? Jer je najvažnije u ovom receptu da obe strane ulože svoj trud i strpljenje kako bi prijateljstvo naraslo i postalo meko kao duša. Ali kada recept uspe, pred vama će se naći jedan iskren i dubok odnos u kojem se sa podjednakom pažnjom slave lepi, a prevazilaze teški trenuci.

Inspirisan ovom moćnom vezom koju svaka žena deli sa svojom prijateljicom, Avon, beauty kompanija kojoj je u fokusu briga o lepoti, zdravlju i osnaživanju žena – kreirala je novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji Today, Tomorow, Always EVERLASTING!

Svetski poznati stručnjaci iz Avon laboratorije stvorili su parfem čije nežne note dugujemo predivnoj aromi bademovog mleka i cveta i milionima svetlucavih latica neroli cveta u toplom zagrljaju mošusa. Upakovan je u specijalno osmišljenu i dizajniranu pink bočicu, a pošto je kompanija Avon uvek tu da sa tobom proslavi svaki veseli dan ali, i prebrodi sve one izazove koje život stavlja pred nas, 10 dinara od svakog prodatog TTA EVERLASTING parfema, namenjen je Fondu za borbu protiv raka dojke u Srbiji i Crnoj Gori!

TTA Everlasting dostupan je za online naručivanje i putem aprilske Avon brošure po ceni od 2.490 RSD. Ako poručiš online putem www.avon.rs stiže direktno na tvoju adresu.

TTA Everlasting parfume 1.jpg
Avon