Kao i svake jeseni, najveće i najuticajnije Tv mreže premijerno pored postojećih serija koje ulaze u nove sezone, prikazuju nekoliko novih tv formata u nadi da će neki postati planetarno poznat poput Losta, Game of thronesa, Ugly Betty, Breaking bada, Mad Mena i ostalih serija koje smo umeli i još uvek umemo da gledalo all night long, ali bukvalno!

The Muppets

Nakon što smo imali prilike da omiljene junake iz detinjstva gledamo u čak dve filmske ekranizacije, banda Mapetovaca se vraća na mali ekran i to putem najnovije ABC serije koja nosi logičan i jednostavan naziv, The Muppets. Kompletan show je osmislio Bill Praty koji stoji iza serije The Office. Mapetovci će biti svojevrsna parodija, satirična serija koja će ići u kasno večernjem terminu a domaćin showa će biti Miss Piggy. 

Best Time Ever with Neil Patrick Harris

Jedan od omiljenih tv glumaca, Neil Patrick Harris koji je simpatije celokupnog tv auditorijuma osvojio ulogom ženskaroša Barnie Stinsona u sada već hit seriji How I Met Your Mother će na jesen biti deo nekoliko showa i serija a svake nedelje će na kanalu NBC od novembra voditi specijalan show. Harris, dokazani komičar će u ovoj emisiji plesati, igrati, pevati a s obzirom da je završio kurs mađioničara, očekujte da i izvede po neki trik.

Superstore

Zvezda gore pomenute serije Ugly Betty, glumica America Ferrera ove jeseni će biti deo novog sitcoma koji realizuje NBC. America glumi devojku koja radi u jednom butiku. Dugodovštine se depavaju upravo u butiku a priče se vrte oko prodavaca. Seriju je osmilio Justin Spitzer, producent i jedan od scenarista serije The Office.  

Wicked City

Ukoliko ste bili fan serije Gossip Girl, i često vam je kroz glavu promaklo kako Chuck Bass ima lice serijskog ubice, onda je ova serija savršena za vas! Najnovija serija koju je osmislio tim ABC-a je smeštena u osamdesete godine prošlog veka i Los Anđeles u kom Ed Westwick glumi ubicu koju uspeva vešto da zaturi tragove. 

Oil

Međutim, ukoliko vam ova doza nekog glumca iz Gossipa nije dovoljna i želite još, ABC ima i tu rešenje za vas! Naime, Chase Crawford koji je u Gossip Girlu glumicu Nate, bivšeg Sereninog dečka glavni je lik serije OIL (prvobitno nazvana Blood and Oil), drame koja prati priču jedne bogate porodice. Nešto nalik Dynasty ili Dallasu samo daleko modernije. ABC igra i na kartu Dona Johnsona koji glumi glavnog negativca.

Scream Queens

Autor popularnih serija Glee i American Horror Story, Ryan Murphy vraća se na male ekrane ove jeseni sa polukomičnom-poluhoror serijom koja se zove Scream Queens. Glavne zvezde ove serije su Lea Michele, Emma Roberts i Jamie Lee Curtis.