Proleće samo po sebi predstavlja period kada se ne budi samo priroda već i kompletan svet oko nas. Producentske kuće najbolje filmove čuvaju za proleće i jesen, dok muzičari tempiraju svoje nove albume tik da se poklopi sa dolaskom omiljenog nam doba.

Pročitajte u nastavku šta ćemo slušati ovog proleća na #repeat: 

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa vraća se četvrtim albumom na muzičko nebo: "Radio sam skoro tri godine na pesmama, u međuvremenu mi je preminula sestra i ceo taj gubitak uspeo sam nekako da pretvorim u rad." 

Reper je istakao kako je promenio način prema muzici i istakao da će biti veoma srećan kada roditelji budu ponosni što njihova deca slušaju baš njegovu muziku.

Pesma koja mu znači najviše sa novog albuma: Be Okay

Umetnik koji ga stalno inspiriše: Bob Marley

Camila Cabello

Godinu dana nakon što je napustila bend Fifth Harmony, pevačica Camila Cabello (21) izdala je svoj debi album jednostavnog naziva Camila, na kom se izdvojila pesma Havana. Umetnica je istakla da "ne treba vreme trošiti na pogrešne ljude i da je "dobro okruženje čini veoma srećnom", što su i bili preduslovi za nastanak albuma. 

Njen album ćemo slušati i ovog proleća...

Kim Petras

Za nemačku umetnicu Kim Petras "kruži" priča da na za svoju pesum "I Don’t Want It At All", doživela veliki uspeh na platformi Spotify, dok će bubblegum-pop zvuk obeležiti njen album. 

Amy Shark

Rad muzičarke Amy Shark prepun je indie-pop zvuka. U rodnoj Australiji njen album Night Thinker iz 2017. godine osvojio je prestižne nagrade - Breakthrough Artist i Best Pop Release na ARIA manifestaciji. 

Darlingside

Bend koji broji četiri člana, u orbitu popularnosti vinuo se sa albumom Birds Say iz 2015. godine koji je grupi doneo veliki uspeh. Neguju harmony-laden folk, što ćemo moći da slušamo na albumu Extralife.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/