Zajedno sa suprugom, Melania Trump otputovala je u Nju Hempšir da bi održala angažovani govor koji se ticao borbe protiv narkotika.

U ovakvim, zvaničnim prilikama praćenim budnim okom javnosti, brineta se obično opredeljuje za elegantne haljine ili odela, ali sada je izabrala na opšte iznenađenje modnih kritičara - farmerice! Kao vrsan stilski znalac, Trump je uspela da kamuflira jeans sofisticiranim komadima! 

Teksas detalj zgodna brineta otkrila je prilikom ulaska u avion, dok je ostalim komadima dokazala da je neprikosnovena u izborima jednostavne ali veoma efektne garderobe!

Prelep Chloe kaput od kašmira u teget boji, dužine je ispod kolena, i nosi vajb 60-ih godina. U svom stilu Melania je struk naglasila kaišem dok se u sferi obuće opredelila za fantastične, polunabrane Gianvito Rossi čizme na visoku, blok štiklu karamel boje.

Nalik filmskoj divi, Melania je svoj pogled skrivala iza vintidž naočara sa transparentnim staklom, što je mali izuzetak, jer gospođa Trump do sada je najčešće nosila ovaj detalj sa neprozirnim, crnim staklima. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Melania Trump: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/