Francuski film „Amoureux de ma femme“, reditelja Daniel Auteuila, koji igra i jednu od glavnih uloga pored Gerara Depardieu, od četvrtka je na repertoaru bioskopa u Srbiji. Film predstavlja  priču o ljubavnim avanturama, spoznaji sopstvenog života i maštanju o životu iz snova.

“Zaljubljen u moju ženu” predstavlja četvrto ostvarenje Auteuila kao reditelja.

“Ovo je ljubavna fantazija. Danas, kad neki smatraju da su ljubavne veze lažne i grotesne, mene zanima šta je to što čini stabilnost jednog para”, kaže reditelj ne skrivajući zadovoljstvo što ponovo igra sa svojim velikim prijateljem Depardieum.

“On je veliki glumac, sposoban da igra bilo koju ulogu. Želeo sam opet da glumim sa njim, jer ga jednostavno obožavam”, kaže Daniel.

U filmu igra i sjajna Sandrine Kiberlain.

“Priča se vrti oko 4 ličnosti, ali je tema baza, sa njom može svako da se poistoveti: par koji se dugo voli i čiju svakodnevnicu može poremetiti dolazak nove devojke njihovog prijatelja. Iz takve banalne situacije Danijel je napravio film koji se oslanja na poglede i razmišljanja glumaca. Vrlo je precizan, ali i dozvoljava slobodu glumcima u koje ima poverenja”, kaže Sandrine.

Daniel poziva svog najboljeg prijatelja na večeru, koji se pojavljuje sa novom i vrlo mladom devojkom. Danijelovu ženu vređa razlika u godinama, dok Danijel, iako veoma zaljubljen u svoju ženu, ne prestaje da flertuje s mladom ženom. Počinje da mašta, i sanja o romantičnom odmaranju sa njom u Veneciji. Shvata da će teško sakriti svoje misli od sopstvene žene i najboljeg prijatelja te provodi veče pokušavajući da ne bude otkriven.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/