Na Chanel Haute Couture reviji, održanoj sinoć u Grand Palaisu u Parizu, majstorstvo kreativnog direktora Karla Lagerfelda opet je privuklo velliki broj slavnih dama. Iako je pažnju svih prisutnih prilično ukrala španska glumica Penelope Cruz koja je izgledala kao tres chic Francuskinja, medije je privukao i jedan savršen stilski duo.

Demonstraciju letnje opuštene elegancije u pravom smislu te reči izvele su Vanessa Paradis i Lily-Rose Depp, majka i ćerka, koje su udruženim snagama shodno svom senzibilitetu briljirale u outfitima. 

Glumica i pevačica Vanessa Paradis, koja je nedavno stupila u brak sa rediteljem Samuelom Benchetritom, ovoga puta se opredelila za jednostavnu belu majicu i fantastičnu suknju na visoki struk sa nežno plavim, crnim i ružičastim apstraktnim motivima.

Ipak, sve bi bilo toliko obično da nije bilo fenomenalnog kroja suknje koja je po celoj družini bila presečena na tri razigrana karnera.

Običan lakovani kaiš, kao i diskretni lančići bili su jedini i sasvim dovoljni detalji za ovaj look. 

Modna muza puštene kose istakla je oči smoke eye tehnikom, dok je usne naglasila karminom u boji mesa. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Lily-Rose Depp: 

PageBreak

Ćerka slavnog glumca Johnnya Deppa se opredelila za crno-beli Chanel kostim, sačinjen od kropovane majice i suknje koja lagano pada u gloknu. Classy look Lily je nadogradila jednostavnim sandalama na visoku štiklu, dok je visoki rep bio veoma moderan i neočekivan beauty izbor ali savršena odgovor šik Francuskinje na sve jači trend niskih rep opcija. 

Mi možemo samo da konstatujemo kako su Lily i Vanesa izgledale toliko usklađeno, srećno i opušteno te da ne znamo da su u pitanju majka i ćerka, poverovali bismo im da su u pitanju dve najbolje drugarice. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/