Nedelja visoke mode u Parizu startovala je početkom sedmice, a jučerašnji Chanel spektakl ispratio je i red slavnih dama koje su demonstrirale svoju couture verziju, mahom šetajući modele iz predhodne kolekcije visoke mode ove prestižne francuske kuće. 

Svojevrstan debi, s obzirom da je nismo pre viđali u prvom redu Chanela imala je Penelope Cruz. Možda i najomiljenije filmsko lice iz Španije, prekrasna Penelope uspela je da zaseni sve zvanice i to najviše zahvaljujući fantastičnom outfitom, koji od glave do pete nosi Chanel pečat.

Penelope se opredelila za klasičnu haljinu od tanjeg tvida, ružičaste boje. Kreaciju, u francuskom maniru koji podrazumeva jednostavan kroj pre svega, glumica je nadogradila džepovima koji se nalaze kod kukova, kao i onim na grudima. 

Haljina, belo-roze karo igre se kopča napred upečatljivim dugmadima, a zaokružena je nude salonkama i tašnicom, takođe u ružičastoj boji. Omaž francuskoj modi, prelepa Špankinja je dala belom beretkom, sinonimom za pariski šik koji je u njenom izvođenju bio tres chic! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/