Dobra knjiga svakako nas može da odvede u druge svetove, naučiti dragocenim stvarima, preneti iskustva, ali ovog puta ipak smo rešili da se "odmorimo" i prepustimo  laganijem štivu. 

I zato, nekoliko naslova na našoj #summerbook listi zauzelo je posebnu pažnju, jer obezbeđuju zabavu i sigurni smo da ćete se od srca nasmejati dok ih budete čitali. 

Knjige su prilagođene tzv. letnjoj biblioteci, laganije su i idealne su da ih spakujemo u torbu za plažu i u satimo dokoličarenja, ipak pametnije iskoristimo vreme. 

Evo i koje su...

# When Life Gives You Lululemons, Lauren Weisberger 

Tokom proleća objavljena je knjiga i odmah je postala bestseler! To je treći nastavak priče koja je započela s kultnim romanom "The Devil Wears Prada" i verujemo da će obradovati sve obožavateljke kultnog ostvarenja.

# How Hard Can It Be, Allison Pearson

Humoristična fikcija i idealan chick-lit za leto, a ako kojim slučajem ne stižete da je pročitate, preporučujemo je ipak za svako godišnje doba. 

# Convenience Store Woman, Sayaka Murata 

Debitantski roman je odmah skočio na bestseler listu. Radi se o ljubavnoj priči, ali ne o bilo kakvoj – već ljubavi između prodavnice i jedne žene. Neobičnu i jako duhovitu priču nećete moći da ispustite iz ruku i svakako ćete uživati.  

# The Little Old Lady Behaving Badly, Catharina Ingelman-Sundberg

Ništa ne može sprečiti Ligu penzionera u njihovim planovima. Ali, za to će biti potrebno mnogo novaca… a za što tačno i kako svoje plan misle da ostvare, saznajte u ovom jako zabavnom romanu.

Pantsdrunk, Miska Rantanen 

Osvežavajući pristup ka ličnom rastu i razvoju, ovo je jedna od onih “self help” knjiga koja je mnogo više od toga. 

Preuzeto sa portala: Journal.hr 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/