VIDIQ bend čine poznati, iskusni i uspešni muzičari, koje znamo iz različitih muzičkih projekta: Milan Stanković (gitara i vokal) poznat po svom radu u plesnoj muzici, kroz svoj projekat SevdahBABY, zatim Milen Zlatanović - Zmo - basista jednog od najznačajnijih srpskih pop-rok sastava Negativ i Andreja Jovanović (bubanj), poznat po svom radu u kaver bendu Coolares, ali i kao muzički producent bendova poput Kanda Kodža i Nebojša, E-Play.

Pesme oslikavaju nekoliko pravaca u zvuku benda - "Hotel Yugoslavia" sa svojim prizvukom ex-yu roka odevenim u moderni gitarski zvuk, "Samo igraj" kao klasična alternativna rok pesma sa futurističkim efektima, "Ogledalo" sa prizvukom brit-popa i "Bol" u klasičnom Sijetl grunge maniru. 

Naslovna pesma nosi nekoliko simbola - podsećanje na "hotel" u kome smo nekada živeli, zatim priču o jednoj izgubljenoj ljubavi, ali i jedan zanimljiv podatak - bend je svoju prvu probu, na kojoj su postavljene i osnove te pesme imao u studiju nedaleko od zgrade hotela Jugoslavija.

VIDIQ se predstavio prisutnima, pre svega spotom za pesmu Bol, a potpom je bend uživo odsvirao četiri pesme sa svog prvog EP-a -Hotel Yugoslavia.

Poslušajte! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/