Glavni protagonisti četvrte sezone su meksička zvezda Diego Luna i američki glumac Michael Peña. 

Diego tumači ulogu narkobosa Miguela Angela Feliks Galarda, koji je osnovao tadašnji najjači meksički kartel, dok će se Michael u ulozi Kikija Camarena boriti ispred DEA - američke policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje narkotika.

Polazna tačka ovog puta je država u centralnoj Americi, umesto dosadašnje Južne Amerike, kada smo gledali kako je izgledalo živeti u Kolumbiji u doba Pabla Escobara.

Priča je fokusirana na samo osnivanje i jačanje zloglasnog meksičkog kartela, uz svesrdnu pomoć korumpirane vlade.

Tok radnje je ovoga puta nešto drugačiji.

Sve se dešava 80-ih godina u Guadalajari i započinje akcijom agenta koji je prihvativši novu poziciju sa porodicom napustio Kaliforniju i preselio se u zemlju koja je postala jedna od najsnažnijih krijumčarksih ruta na svetu. Njegova misija je da uhvati šefa kartela u nastajanju.

Raduje nas najava streaming mreže po kojoj će se na ekrane vratiti zvezde iz pređašnjih sezona. To će ipak biti manje, epizodne uloge, te će i gledaoci koji nisu pratili serijal od početka moći da učestvuju u globalnom hype-u ovog vikenda.

Evo i oficijalnog trejlera:

Tekst: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/