Malo smo se umorili da svake godine tokom praznika gledamo jedne te iste komedije i filmove.

Po stoti put Home Alone, Holiday, Nothing Hill, Bridget Jones i sl. Nije da su ovo loši filmovi, zapravo ovo su sve sjajna ostvarenja ali takođe i filmovi koje već znamo skoro pa napamet zahvaljujući mnogobrojnim reprizama!

Upravo zbog toga radujemo se kada se u bioskopima pojavi neki film koji može da nam pruži zabavu u hladnim (filmskim) večerima. Na primer, filmska ekranizacija bestselera Dumplin iz 2015., koja stiže u bioskope početkom decembra.

U jednoj od glavnih uloga gledaćemo Jennifer Aniston.

Zvezda serije Friends otelotvorila je u ovom filmu nekadašnju pobednicu na izboru lepote Rosie Dickson, koja u malom teksaškom gradu ima status kraljice i žene koja organizuje lokalni izbor za Miss.

Zaplet počinje u trenutku kada se na konkurs prijavi njena ćerka Willowdean koju glumi Danielle Macdonald sa željom da promeni način na koji građani tog gradića shvataju svet lepote. Ova tinejdžerka opsednuta pevačicom Dolly Parton, inače vrlo debeljuškasta, ohrabrena prijateljskim savetima pokrenuće niz komičnih situacija ali i otpor majke koja ima jasna pravila ko sme da se prijavi na konkurs.  

Ako je sudeći po trejleru čeka nas prezabavnih sat i pedeset minuta i Jenn sa teškim teksaškim naglaskom:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/