Od tinejdž priča koje će vam izmamiti suze na oči, do romantičnih komedija koje će vas zabaviti, 2019. donosi uzbudljiva kinematografska ostvarenja.

(Sećanje na bol: Francuski kandidat za Oskara stiže u bioskope)

Predstavljamo vam novih 12 najromantičnijih filmova, koji su prava stvar za trenutke opuštanja.

Pripremite kokice, zavalite se i uživajte, jer ovi filmovi sa omiljenom tematikom su spremni da ostave dobar utisak na vas!

Naš favorit? Long Shot sa Charlize Theron!

Isn't It Romantic? 

Ako želite da pogledate tipičnu romantičnu komediju sa srećnim krajem, ovaj film će vas prilično oduševiti. Takođe će vam pružiti veličanstvenu priliku da vidite kako prezgodni Liam Hemswortha svira saksofon. Niste ni znali da vam je to potrebno u životu, zar ne?

Five Feet Apart 

U glavnoj ulozi su Haley Lu Richardson i Cole Sprouse koji glume dva tinejdžera sa cističnom fibrozom. 

After

Dobra devojka upoznaje lošeg momka? Bring it on! After prati priču slatke Tesse, koja kreće na koledž na kom upoznaje Hardina Scotta, misterioznog kolegu koji joj okreće život naglavačke.

Someone Great

Neverovatna Gina Rodriguez glumi Jenny, muzičkog novinara koji dobija novi posao u San Franciscu, što znači da mora da ostavi svoje najbolje prijatelje, dečka i NYC - ali ne pre još jedne epske avanture sa svojim drugaricama pored sebe. Savršen film za gledanje sa najboljom ekipom.

Under the Silver Lake 

Ovo nije tipičan romantični film. Možda izgleda kao onaj "fin momak upoznaje devojku", ali onda se dešava obrt: devojka nestaje bez traga. Andrew Garfield glumi Sama, mladića koji pokušava da otkrije razlog Sarinog nestanka.

Long Shot

Set Rogen i Charlize Theron glume u romantičnoj komediji s političkom temom. Fred Flarsky, nespretan, a ipak talentovan novinar, opet sreće svoju simpatiju iz detinjstva, a sada inteligentnom, uglađenom i elegantnom državnom sekretarkom Charlote Field, koja je na putu da postane predsednik.

The Sun Is Also a Star 

Pripremite svoje maramice - ovaj film će vas naterati da plačete zauvek. Yara Shahidi i Charles Melton glume u ovoj predivnoj tinejdžerskoj romansi Natashu i Daniela, par koji započinje romansu sa satom koji otkucava: istog dana kada se Natasha susreće sa Charlesom, ona biva deportovana. Film je zasnovan na istoimenom romanu YA, autora Nicole Yoon.

Aladdin 

"A Whole New World" nam stiže. Aladdin, Disneyev klasik vraća se u život sa ovim rimejkom, u kojem glumi Mena Massoud kao Aladin, Naomi Scott kao princeza Jasmine, i Will Smith kao Duh.

Last Christmas

Fanovi serije Igra prestola koji su u žalosti zbog kraja svoje omiljene emisije mogli bi naći neku utehu u ovoj božićnoj romantičnoj komediji u kojoj glumi Emilia Clarke (a.k.a. majka zmajeva) i Henry Golding iz Crazy Rich Asians

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/