Sigurno da su J.Lo i Cindy svesne utiska koje ostavljaju, ali za to nije dovoljna prirodna lepota i zavidna građa, ima dosta toga i u stavu.

Razlog zbog koga neke od čuvenih lepotica bolje izgledaju zakopčane do grla, no razgolićene.

Isto pravilo važi i za otufit koji je toliko puta viđen, a to su u ovom slučaju crne pantalone i sako u sklopu sa belom košuljom u izvođenju Jennnifer Lopez i jeans, bela majica i crna kožna jakna koje je ponela Cindy.

Latino diva demonstrirala je klasičan outfit na ulicama Menhetna pre par dana, kada je prošetala crne kapri pantalone u spoju sa isto tako kraćim sakoom, te upasanom belom košuljom na sitne falte. Poseban detalj bila je podignuta kragna, te kratke kožne čizmice na štiklu sa srebrnim nitnama u predelu članka.

(10 najčuvenijih izjava Jennifer Lopez)

Izgled je zaokružen visoko podignutim repom i naušnicama sa cirkonom. Par jednostavnih komada, ali sa maksimalnim efektom.

Cindy se sa druge strane opredelila za casual izgled, ali u njenom izvođenju krajnji efekat je bio vrlo zapažen.

Kao što ne treba podcenjivati moć male crne haljine, već neko vreme isto važi i za moć male crne jakne i to klasične kožne, takozvane bajkerke.

(Ljubavna priča Cindy Crawford koja traje 20 godina)

Maksimalan efekat ovog komada postiže se u kombinaciji sa jednostvanom majicom, po mogućnosti u kontastnoj boji - beloj.

Sve što vam treba da zaokružite izgled jeste par dobrih farmerica, kožne čizmice i sunčane naočare - voila! Ukupan statemant utisak je zagarantovan ioako ne izgledate kao supermodel.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/