Drastična promena koju je Charlize Theron načinila, po svoj prilici glumici je do te mere prijala da je nemoguće ne zastati pred njenom pojovom ili fotografijom u ovom slučaju.

Tamna boja kose dodatno je istakla prirodnu lepotu glumice južnoafričkog porekla i stavila akcenat na njene prodorno plavo-zelene oči i zanosne crte lica.

Ovoga puta Charlize je zablistala na premijeri njenog novog filma Long Shot u Las Vegasu.

(Ovako se neguje jedna od najlepših žena)

Glumica se pojavila u crnoj maksi haljini sa potpisom Alexander McQueena, modelu koji iako potpuno zatvoren, maksimalno je istakao njene izvajane linije tela.

Dok se sam model haljine isticao uzdužnim crnim prugama, te sitnim vezom koji je prekrivao pruge nude tona, kao i sitnim nitnama

Poseban segment zaslužan za isticanje same figure bio je svakako sam kroj koji je pratio liniju tela, ali i pojas visoko na struku.

(Charlize Theron: Dozvolile smo da se muškarci uvek izvuku i da im se sve prašta)

Od aksesoara posebno su bile istanutke minđuše, tačnije nekoliko njih, ali na jednom uvetu, upečatljivo i efektno.

Po pitanju beauty departmana Charlize po običaju nije preterivala (jer u njenom slučaju to zaista i nije potrebno), kosa vezana u mini punđu, razdeljak na sredini glave, maskara i crveni karmin - više nego dovoljno.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/