Nadamo se da ste se odmorili tokom praznika, napunili baterije (na svim uređajima, mi i te kako jesmo) i da ste spremni za nove vikend šetnje i otkrivanje najlepših kutaka Beograda. I ovaj vikend kreće festive jer kome nije potrebna još jedna Nova godina za odluke i obećanja koje smo u euforiji zaboravili tog 31. u ponoć...

Skrolovali smo, istraživali, raspitivali se na kom podijumu da poželimo još jednu želju kada sat otkuca ponoć i kada smo čuli da Peđa Radović pušta (jugoslovenske) ploče u Strogom centru za nas više nije bilo dileme. Peđina Youtube zajednica broji preko 50k obožavatelja te već vidimo da će se za Strogi centar tražiti karta više (večeras ne kasnimo)!

Subotu rezervišemo za još jedno putovanje kroz vreme, jer mjuzikl Čikago igra u Pozorištu na Terazijama. Sjajna muzika, impresivne kooreografije i odlična glumačka postavka u režiji omiljenog nam Kokana Mladenovića – nama i više nego dovoljno da Saturday fever dočekamo u pozorišnim sedištima.

Kako nijedan vikend ne može da prođe bez dobre kafe i kroasana, ove nedelje se upućujemo ka GIR Caféu jer smo (priznajemo) cele praznike gledali GIR posuđe, čaše za šampanjac i staklene bokale, te sada moramo da ih vidimo iz prve ruke, tim pre što u drugoj ruci možemo pridržati korasan iz omiljenog Mandarina cake shop-a.

Do sledeće vikend šetnje...