Već negde sredinom nedelje sa prestankom snežnih padavina odlučili smo da nam je ovog vikenda neophodan dobar party - uželeli smo se klubske gužve i svitanja na podijumu. Kao i uvek, Beograd je u potpunosti opravdao svoju titulu prestonice dobrog provoda, te ovaj vikend započinjemo u Drugstoru, nastavljamo u Hangaru, a svratićemo i do Brijuna...

Nakon odložene žurke u novembru, ovog petka ne propuštamo nemačkog “tehno vikinga”! RØDHÅD obećava još jednu noć za pamćenje u Velikoj sobi kluba Drugstore uz podršku rezidenta Dragstora, Filipa Xavi, i osnivača Music Reactions-a, RAR (ukoliko imate karte od novembra one su i dalje važeće, a dobra vest je da ima i dodatnih karata u prodaji).

(U nadi da smo izdržali na nogama sinoćnu žurku u Drugstore) ove subote se pripremamo za nastavak... Nismo sigurni da li smo dorasli ovom izazovu, ali najavu vellikog izdanja Lovefesta 2023  – gde nas za dobro poznatim stageom u Hangaru očekuju Patrick Topping, Dakissa i Luton – ne smemo preskočiti!

Ove nedelje nam je (preko)potreban odmor, te smo rezervisali karte za našu omiljenu kulturnu aktivnost – odlazak u pozorište. U isčekivanju smo od kada smo čuli da se sprema pozorišni komad koji prikazuje istorijski susret Tita i Jovanke Broz sa Ričardom Bartonom i Elizabet Tejlor, o kojem nema mnogo podataka. Predstava ''Bilo jednom na Brijunima'' se ovog vikenda premijerno prikazuje u Bitefu, a reprizu možete pogledati sledeće srede (karte za oba dana premijere su već rasprodate).

Do sledeće vikend šetnje...