Film “Munje opet” donosi priču o životima omiljenih junaka Popa i Mareta, u čijim životima se ništa puno nije promenilo i nakon toliko godina. Tu i tamo sanjare i ne razumeju ovaj svet. Ali, kada im Gojko S. ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake. Zaleću se na putovanje i nove doživljaje, sa veoma zanimljivim likovima, gde započinju novu i nezaboravnu avanturu.

Glumačku ekipu čine Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Seka Sablić, Maja Mandžuka, Milica Vujović, Dragan Maca Marinković, Miona Marković, Vlada Kovačević, ali i mlađa glumačka imena Ivana Zečević, Marko Pavlović i Stojša Oljačić, kao i poznati reperi Ivan Ivanović Juice i Smoke Mardeljano.

_NZ90636.jpg
Aleksandar Letić/Maša Gulan 

Pored originalne i duhovite priče, kao i pre 20 godina, film “Munje opet” će dopuniti i prepoznatljiva muzika za koju su ovaj put zaduženi Prti Bege & Kojot, Vizelj, Coby, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola i mnogi drugi.

_NZ90002.jpg
Aleksandar Letić/Maša Gulan 

Film „Munje opet“ će biti premijerno prikazan 29. marta u 3 termina, 19.30 i 22h u MTS dvorani, kao i u bioskopu Cineplexx u Galeriji od 21 sat. Od 30. marta će biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje – Novi Sad, Niš (od 01.04.) i Kragujevac (02.04.). U pohod na regionalne bioskope, film „Munje Opet“ kreće 05.04. od Banja Luke, a u Podgoricu stiže 08.04. Zanimljivo je da će film svoj bioskopski život imati i u Beču (20. i 21.04.) nakon koga sledi distribucija filma u Nemačkoj, Švedskoj, Francuskoj, Švajcarskoj.

_NZ99947.jpg
Aleksandar Letić/Maša Gulan 

Nakon pet godina aktivnog doprinosa očuvanju srpske kulturne baštine digitalnom restauracijom filmskih klasika, kompanija A1 prvi put, kao generalni sponzor, podržava snimanje nastavka kultnog ostvarenja koje je obeležilo početak 2000-ih godina.