Rob Grant, otac alternativne pop ikone Lane Del Rey, najavio je izlazak svog debi albuma ''Lost At Sea'', te započeo sa objavljivanjem prvih singlova. Nakon „Setting Sail On A Distant Horizon“ i „Deep Ocean Svells“, usledeo je i duet sa njegovom ćerkom.

Pesma po kojoj je nazvan i album je ''duboko emotivna i eterična, a čaroban vokal Lane Del Rey utkan je u hipnotičku klavirsku kompoziciju'' po rečima Roba Granta. ''Lanin glas je moćan i opsedajući. Kreće se kao duh kao kroz pesmu kao magla nad okeanom''.

Pesma ima duboku poruku nade za sve one koji se osećaju izgubljeno i nepovezano u današnjem svetu, a ovaj album ima za cilj da donese mir uznemirenom svetu. 

Once you told me
"Look for the North Star, then you'll see"
Heavenly
I found my way to the beach
And there were waves over me
I was lost at sea
'Til you found me, 'til you found me
At your lead
I believe, I believe

Iako svira klavir u pratnji Budimpeštanskog umetničkog orkestra, Rob ne krije da se nikada nije muzički obrazovao i da je, kako kaže, ''slučajni muzičar''. U spotu su prikazani dirljivi, do sada neobjavljeni, porodični videi, mahom iz Laninog detinjstva.

''Bilo je to izvanredno iskustvo snimati na ekstremno uzburkanom Pacifiku i jakim vetrovima“, rekao je Rob. ''Konačni spot je veoma ličan i ispresecan retkim porodičnim snimcima iz života naše porodice.''

Album Roba Grant ''Lost At Sea'' izlazi 9. juna 2023, a na njemu će se naći čak dve pesme sa njegovom ćerkom, Lanom Del Rey.