Novi mesec, nova mesta, novi entuzijazam! Dobro je poznato da Beograd nikad ne spava, međutim posebna energija se budi početkom svakog meseca kada je energija na visokom nivou i isčekivanje šta će vreme doneti... Ovaj vikend nam donosi modu, zabavu i omiljenu dokolicu (ispijanje kafe), krenite sa nama!

Ukoliko volite Drugstore, posebno će vas obradovati vest da se ovog vikenda otvara novi klub KARMAKOMA, prostor koji je do sada bio poznat kao letnja bašta kluba Drugstore. Ceo koncept je osmislio sjajni tim Drugstora koji čine osnivač Macadam Mambo Lejbla, Sacha Mambo i čuveni grafički dizajner iz Beograda, Marko Vuleta Đukanov, poznatiji kao Floating Bstrd te ne čudi da su već objavili ceo repertoar za mesec otvaranja! Obavezno zapratite njihov IG nalog, a mi se vidimo na nekoj od kultnih žurki u najavi.

U okviru 52. Perwoll Fashion Week-a ovog vikenda se u Silosima održava bazar koji predstavlja inovativni „open market“ koncept i priliku za domaće dizajnere da podele svoje jedinstvene brendove i najnovije modne trendove. Misija Silosa je da inspirišu i pružaju ekskluzivnu platformu za promociju raznolikih srpskih brendova u cilju čega je i nastala saradnja sa BFW-om. Kao što je dobro poznato, volimo modu, podržavamo lokalni razvoj, vidimo se u Silosima!

Ove nedelje se upućujemo ka još jednom dorćolskom kutku koji nam je upao u oči dok smo skrolovali Instagram. Reč je o kafić/baru Osam, čiji će vas skandinavski stil na prvu kupiti, a kada vidite kanole, slatki sir i maline biće vam jasno zašto je baš ovde gužva u Zmaju od noćaja. Služe razne vrste kafa, moskovski raf sa lavandom ili vanilom, mača čaj, a imaju i odličan izbor koktela. (Ukoliko ste za šetnju, obavezno uzmite kafu za poneti, imaju neodoljivo pakovanje to go!)


Do sledeće vikend šetnje...
Milica Golubović