Topla i duga jesen nas je toliko razmazila da smo na prve znake zime odlučili da nedelju provedemo u work from home režimu, tako da ovog vikenda odlučno prekidamo ostajanje kod kuće i krećemo u vikend direktno s podijuma! Ostanite s nama - nakon žurki vas vodimo (nepcem) do Italije.

Iako je petak naš day off za izlaske, ovaj ne propuštamo jer Ljuljaj me nežno nakon pet godina ljuljanja po omiljenim beogradskim klubovima organizuje poslednju žurku. One last time, žurku otvara dobro poznata ekipa White city soul, a njima će se pridružiti i DJ dvojac Talaz. Karte možete kupiti u (novootvorenom) New Textil Baru, gde će se žurka i održati, a mi vam savetujemo da rezervišete svoje mesto čim pre!

Priznajemo, teško izlazimo dve večeri za redom, ali ovaj vikend (naša omiljena) Iva Lorens pravi kućnu žurku u Zappa Baru. U Ivin odabir ni malo ne sumnjamo, a potajno se nadamo i njenim pesmama, dođite u Zappu da plešemo!

Možemo reći da se đuskanje dve večeri zaredom mogu smatrati svojevrsnim treningom te smo ovu nedelju odlučili da se nagradimo italijanskom kuhunjom. Restoran Ciao…Andiamo je otvoren krajem oktobra, na omiljenoj gradskoj kaldrmi u Kralja Petra. Čuli smo da su brašno i pelat koji se koriste u pripremi jela Made in Italy, te da pored bogate gastronomske palete italijanskih jela ne smemo zaobići ni pića, jer kažu da su pizza & gin & tonic perfect match, te da možete upariti svoju pizzu prema ukusu sa odgovarajućom kombinacijom gin&tonica. Sve vam je jasno i - nema na čemu.

Do sledeće vikend šetnje...