Nick Cave, bezvremenska rok ikona, izvešće koncert samo u pratnji klavira i uz podršku muzičara Kolina Grinvuda, basiste grupe Radiohead. Publika Belgrade River Festa imaće priliku da doživi izvanredno muzičko iskustvo u kome već intrigantne i zanimljive Kejvove pesme dobijaju novu dimenzije.

Koncert će se održati na platou Geozavoda u Beogradu na vodi u posebno osmišljenom ambijentu i uz vrhunsku produkciju koja je sinonim za Belgrade River Fest, a koja će u potpunosti podržati umetnikovu viziju o intimnoj atmosferi koja treba da prati njegov nastup.

Nick Cave je sinonim za izvanrednost: sa svojim izuzetnim glasom, emotivnim tekstovima i nezaboravnim nastupima, on publiku vodi na putovanje kroz različite emocije, od tuge do radosti, od melanholije do ekstaze. Ovaj koncert biće poseban jer se na njemu muzika Nick Cave-a doživljava na potpuno nov način, bliži i intimniji nego ikada pre.

Prisutni će imati privilegiju da uživo čuju najveće hitove iz bogate diskografije Nick Cave, ali i da osete duhovnu snagu i emotivnu dubinu koju donosi svaki ton njegove muzike, a ulaznice su puštene u prodaju.

NIck_Cave_Beacon_Sacha_Lecca_color-0152 (1).jpg
Sacha Lecca/Nick Cave management