Astrolozi kažu kraj retrogradnog Merkura, vladavina Bika, aprilski „Pink moon"... Nismo sigurni šta sve to znači, ali nam se čini da su sada izazovi za nama i da dolaze ružičasti dani. Energija je u vazduhu, temperature (ponovo) rastu, a mi se trudimo da održimo balans, te ovog vikenda hranimo i dušu i telo - krenite sa nama!

Nadamo se da vas ova radna nedelja nije mnogo umorila, jer Hell is waiting for you! Nakon Čistlišta, dobro poznata ekipa otvorila je novo party mesto pod nazivom Pakao. Žurke se održavaju tokom cele nedelje, rezervacija nema, politika kuće je first come first served, tako da požurite ovog petka da zauzmete mesto, jer žurku prave White city soul.

U salonu Muzeja savremene umetnosti je danas otvorena izložba umetnice Ane Knežević pod nazivom „Geometrija praznine“. Izložba počiva na ranijim istraživanjima umetnice na temu fizičkog i virtuelnog prostora kao bazičnog okvira za dalje delovanje na nivou opažajnog i doživljenog. Izložba se sastoji od tri VR i dve svetlosno-zvučne instalacije kojima posetioci pristupaju uz pomoć posebnog seta koji se sastoji od laserskih uređaja postavljenih u uglove prostorija... Nećemo vam više otkrivati, dođite u MSUB i otkrijte nove dimenzije.

O nedeljnoj aktivnosti ovog vikenda ne treba mnogo govoriti, dovoljno je samo reći Beogradski maraton! Kao što smo obećali prošle godine, ove godine se vidimo na stazi, a svi koji nemaju trkačkih ambicija dođite da podržite sve učesnike i uživate u šarenolikom programu.

Do sledeće vikend šetnje...