Spektakularnim koncertom proslavljena je najnovija inovacija iz kompanije BAT – lansiranje glo HYPER PRO uređaja za zagrevanje duvana. Veliki broj VIP zvanica su imali priliku da se kroz interaktivnu postavku upoznaju sa naprednom tehnologijom koja stoji iza najinovativnijeg uređaja za zagrevanje duvana kompanije BAT do sada, koji odlikuje moderan i elegantan dizajn, u kombinaciji sa unapređenim iskustvom upotrebe.

„Neizmerno smo ponosni na ono što smo postigli sa najnovijim HYPER PRO uređajem – tehnologija zagrevanja duvana usavršena je do maksimuma, za još bolji i intenzivniji ukus. Takođe, ono što me posebno raduje je i unapređen dizajn sa prvim smart LED ekranom u kategoriji i sjajnih pet novih boja. Gotovo sam sigurna da će se i korisnicima dopasti i da ćemo još jednom opravdati njihovo dugogodišnje poverenje“, rekla je Maja Janković, senior marketing menadžerka kompanije BAT za Srbiju i Crnu Goru i poželela zvanicama dobrodošlicu u novi glo svet.

Maja Janković, BAT.jpg
Promo 

Uvođenje inovativnog EasyView LED ekrana omogućava korisniku kontrolu konzumaciju, pružanjem informacija o izabranom načinu rada, statusu baterije, preostalom vremenu trajanja konzumacije. Još jedna velika novina je i HeatBoost tehnologija indukcionog zagrevanja, koja pruža intenzivniji ukus u Boost načinu rada, dok je trajanje sesije u Standard načinu rada do 30 sekundi duže u odnosu na prethodne modele uređaja, a moguće je ostvariti do tri uzastopne sesije. Unapređenoj estetici glo HYPER PRO, pored pomenutog pametnog LED ekrana, doprinosi i pet novih boja u kojima će uređaj biti dostupan u Srbiji - Obsidian Black, Quartz Rose, Lapis Blue, Jade Teal, i Purple Sapphire.

„Sinoć je bio super PROvod – sjajan spoj inovacija, napredne tehnologije i zabave“, rekao je glumac Aleksandar Radojičić.
Više informacija o novom uređaju, svi zainteresovani punoletni korisnici duvanskih proizvoda mogu pronaći na zvaničnom glo sajtu, Instagram profilu, Pop up zonama, kao i na mestima prodaje širom zemlje.

Aleksandar Radojičić.jpg
vladimir velickovic/vladimir velickovic 

 Izvor: ELLE/N.K.